. . .     Bij Beauty Instituut Synergy Care bestaat de luxe voor het "Alles onder één dak concept"    . . . 

 U vindt hier bijna alles wat te maken heeft met uw schoonheid en ontspanning!

Anti-aging 

Als we eenmaal de 25 zijn gepasseerd, wordt ons gezicht steeds duidelijker getekend door het leven. De eerste lijntjes en rimpeltjes verschijnen rondom de ogen en de mond en op het voorhoofd. En in de loop van de jaren nemen de kenmerken van veroudering steeds verder toe. De huid wordt dunner, sneller bleek, ziet er vermoeider uit, droogt eerder uit en is dus ook kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. De huid wordt ook slapper door vermindering van bindweefsel, collageen en elastine vezels.

Huidveroudering

Door vermindering (o.a door invloed van UV-straling) van de elastine vezels verliest de huid elasticiteit. De huid vertoont dan rimpels en een ‘craquelé-effect’, veel kleine, ondiepe rimpeltjes die verdwijnen door de huid iets op te rekken. En ook door de verminderde productie van collageen verslapt de huid en verliest ze haar spankracht. Ook het onderhuids vetweefsel wordt dunner waardoor de huid minder vol en veerkrachtig blijft.

Zweet en talg vormen een laagje op de huid, waardoor het vocht in de huid moeilijker kan ontsnappen en verdampen. En in de huid bevinden zich ook nog stoffen die het vocht aan zich binden, het zweet en talg en de zogenaamde vochtbinders houden de huid mooi vochtrijk. Bij het ouder worden nemen deze functies van de huid af, met als gevolg een drogere en ruwere huid.

De hoeveelheid van pigment bepaalt de kleur van de huid. Naarmate de huid ouder wordt worden de pigmentcellen steeds minder goed over de huid verdeelt en ook de productie van deze cellen wordt minder constant, waardoor er witte en donkere vlekken ontstaan.

Maar niet alleen door huidveroudering kan deze achteruitgang van de huidcellen ontstaan, maar ook door ziekte, stress en diverse andere oorzaken. Waarbij zonlicht ook een grote invloed heeft op de veroudering van de huid.

De huid heeft dan ook een goede” therapie” nodig om vroegtijdig verlies van deze huideigenschappen te voorkomen.

Behandelingen:

 • Huidverjongende bindweefselmassage voor het gezicht
  Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmassage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

 • Anti Aging Perfect Treatment
  Hiervoor 
  gebruiken we de YOUTH DEFENSE lijn, het Power-Protect-Preserve systeem. Power, zorgt ervoor dat huidcellen goed hun functies kunnen blijven uitoefenen. Protect, voedt zowel de diepe huidlagen als de bovenste beschermingslaag. Preserve, schade aan huidcellen en huidweefsels wordt voorkomen, zodat de huid haar jeugdigheid behoudt.

  Een behandeling die je huid op de diepere lagen gaat voeden en prikkelen om het eigen collageen en de elastinevezels weer actief te maken. Je huid ziet er gelijk jonger en frisser uit door de dieptewerking van de behandeling. Deze behandeling is tegen overpigmentatie en vertraagt het ouderwordingsproces. Incl. Biopeel (fruitzuren), dermapads, wetmask, epileren van de wenkbrauwen, hoofdhuid, voet- en schouder/nek massage.
 • Anti Aging Exclusive Treatment
  Incl. Bindweefselmassage gezicht/nek/decollete

  Directe lifting, versteviging, poriën verkleinend en tegen over-pigmentatie. Er wordt gewerkt met de nieuwste variant vitamine A zuur/Retinol die gemakkelijk naar de diepere lagen komt. Deze behandeling vertraagt krachtig het verouderingsproces. Incl. Miracle peel (fruitzuren), dermapads, wetmask, epileren van de wenkbrauwen, verschillende massages (hoofdhuid,  gezicht, decolleté schouder/nek, voet, hand en onderarm)