Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Bindweefselmassage
Één van de weinige methodes die je huid verbetert zonder naalden en enge stofjes

Herken jij jezelf niet meer als je je gezicht in de spiegel ziet? Zorgen rimpels ervoor dat je er streng uitziet. Oog je vermoeid door je doffe huid? Zie je er voor je gevoel jaren ouder uit? Daar brengt Esmee onze huidprofessional graag verandering in met de bindweefselmassage voor het gezicht.

Huidverjongende bindweefselmassage voor het gezicht

Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

Hoe werkt de bindweefselmassage voor het gezicht?

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd – vandaar de naam Passage Massage – en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

Hoe snel zie je resultaat na de bindweefselmassage voor het gezicht?

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. We bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld  zes behandelingen.


Resultaat

  • Strakkere, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect bij een slechte doorbloedingVeel gestelde vragen

Wat zijn de bijwerkingen?

Let op: na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Die verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vaak binnen een paar dagen.

Is de behandeling gevoelig?

De behandeling is pittig en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als zeer gevoelig , terwijl andere erbij in slaap vallen.

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuur verband?

Een bindweefselmassage voor het gezicht kost voor 45 minuten € 45,-. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvang je het retinol2ndg serum t.w.v. €79,95 helemaal gratis!

Bekijk de prijslijst >.