. . .     Bij Beauty Instituut Synergy Care bestaat de luxe voor het "Alles onder één dak concept"    . . . 

 U vindt hier bijna alles wat te maken heeft met uw schoonheid en ontspanning!

Permanente make up

Wilt u er 24 uur per dag verzorgd uitzien, zonder dat u make-up hoeft te gebruiken, kies dan voor permanente make-up.

Ogen en wenkbrauwen zijn het visite-kaartje van het gezicht. Permanente make-up accentueert uw ogen en wenkbrauwen daar waar u het nodig acht. Het resultaat van de behandeling blijft ongeveer 3 tot 5 jaar mooi (afhankelijk van het huid-type). Wel wordt geadviseerd jaarlijks een opfrisbehandeling te ondergaan. Hiermee blijft de permanente make-up voor langere tijd mooi.

Met permanente make-up zijn je wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect bijgewerkt, zonder dat je er omkijken naar hebt. Permanente make-up is geschikt voor iedereen zeker ideaal voor vrouwen met een druk leven, gezin of carrière.

Lynn heeft haar opleiding gevolgd bij Nouveau Contour, het meest toonaangevende merk in Permanente Make Up. 
De modernste technieken, deskundigheid, oog voor perfectie en de nieuwste computer gestuurde apparatuur is uw garantie voor kwaliteit.
      

Een ideale oplossing voor iedereen die: 

  • Moeite heeft met opmaken
  • Weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  • Geen volle wenkbrauwen, of zelfs geen wenkbrauwen meer heeft
  • Last heeft van allergieën of gevoelige ogen
  • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
  • Er altijd perfect verzorgd uit wil zien


Technieken

De laatste jaren heeft de markt van de permanente make-up zich enorm ontwikkeld. Zo zijn er voor wat betreft wenkbrauwen meerdere technieken mogelijk.

  • Schaduw techniek: Met deze techniek worden de wenkbrauwen geaccentueerd door een schaduw aan te brengen onder de eigen haren. Het resultaat van deze techniek is te vergelijken met een schaduw die is aangebracht met een potlood. We creeren tevens een highlight effect door te werken met verschillende contrasten van licht en donker. Op deze wijze zullen de wenkbrauwen er subtiel, gestileerd, en toch realistisch uit zien.
  • Hairstrokes techniek: Met deze techniek bootsten we haartjes na. Met een hele fijne pulserende naald in een PMU machine worden de haartjes een voor een in de huid gepigmenteerd. Deze techniek is met name geschikt voor mensen die gedeeltelijke of helemaal geen wenkbrauwen hebben.
  • Ombre techniek: Deze wenkbrauwen worden aan de staart donkerder gezet dan in het midden en bij de aanzet, het loopt als het ware van vol op de staart naar steeds luchtiger aan de voorkant waardoor een natuurlijk resultaat verkregen wordt. Deze wenkbrauwen zijn na genezing erg mooi en zien er heel zacht en natuurlijk uit. Deze techniek is goed toepasbaar bij dames met een wat vetter huidtype omdat daar de haartjes van de hairstrokes door de regel wat meer uitvloeien en uiteindelijk dan ook een schaduw worden (dit is overigens niet bij iedereen met een vettere huid). Ook voor de iets oudere dame die een zacht gepoederde wenkbrauw als resultaat wil, wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden, is dit een mooie techniek. De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend alsof u met een wenkbrauwpoeder de wenkbrauw heeft getekend. 
  • Digital Blading: DE nieuwste techniek! Deze techniek is de meest subtiele vorm van Permanente make-up (PMU) waarbij huidvriendelijk pigment machinaal, met een flinterdunne naaldmodule, wordt ingebracht tussen de eerste en de tweede huidlaag om zo de wenkbrauwen te voorzien van meer volume middels fijn getekende haartjes. Het komt overeen met de hairstroketechniek of microblading.


Schaduw wenkbrauw

Hairstrokes

Ombre

Bekijk de prijslijst >