Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Visagie

Synergy Care verzorgt uw visagie voor een avond of speciale gelegenheid. Of het nu om natural make-up gaat. Of om opvallende make-up voor een fotoshoot, gala of bruiloft. Wij laten je stralen als nooit tevoren.

Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van LOOkX make-up. LOOkX is een verzorgende en huidverbeterende make-up lijn, gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten.


Naar de LOOkX webshop >

Bekijk de prijslijst Visagie


LOOkX Make-up

De make-up lijn van LOOkX biedt de nodige skincare voordelen, als verlengstuk van de dagelijkse huidverzorging: 

  • Moisturizing & hydraterend
  • Verzorgend
  • Pre anti-ageing & anti-ageing
  • Antioxidanten & beschermingNaar de webshop >


LOOkX Make-up is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make-upmerken. Wie de producten probeert, ontdekt algauw dat achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design ook een heleboel ‘caring’ ingrediënten schuilgaan. Bij ons vind je geen foundations die de poriën verstoppen, geen mascara’s en eyeliners die de ogen irriteren, geen uitdrogende lipsticks, maar formules die juist bijdragen aan het verzorgen en beschermen van je huid.         

LOOkX is 'a way of living' voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.