Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Wimperextensions one-by-one

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is  de One-By-One techniek iets voor jou.

De behandeling     

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden deze zijden wimpers bevestigd aan uw eigen wimpers. Er zitten gemiddeld 60 tot 100 natuurlijke wimper haartjes per oog. Op elk haartje wordt een wimperextension bevestigd met speciale lijm. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald. Niemand zal de extensions van de natuurlijke wimpers kunnen onderscheiden. 

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 8 weken.

Om een mooie volle wimperlijn te behouden, wordt er geadviseerd om iedere 2 tot 3 weken een zogenaamde “refill” behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 90 tot 120 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Wimper verlenging met one-by-one ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers, en je hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt en als je uit het zwembad komt zie je er nog mooi uit! Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt!

Voordelen one-by-one techniek:

  • Een sensuele en natuurlijke uitstraling
  • Mascara, wimperverf en wimperkruller zijn niet meer nodig
  • Gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet
  • Lengte, dikte en curve bepaal je zelf
  • Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee
  • Perfecte oplossing voor op vakantie
  • 24/7 Een mooie natuurlijke look
  • Beschadigt de natuurlijke wimpers niet
  • Geheel pijnloos

Verzorging

Vermijd contact met water gedurende de eerste 12 – 24 uur na het aanbrengen, zelfs niet met zweet, dus sporten mag niet tot die periode verstreken is. Gebruik geen waterproof mascara en ook geen make-up remover op basis van olie. Deze behandeling moet je elke 3 tot 4 weken herhalen. Hiermee win je wel tijd bij je dagelijkse verzorging, want de out-of-bed-look bestaat niet meer. Dankzij deze wimpers sta jij iedere dag op met open ogen, kam je wimpers snel even en je bent ready-to-go!

Bekijk de prijslijst >