Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Paraffinebad

Zijn uw handen of voeten ook zo droog, ruw, schraal of zelfs pijnlijk? Dat kan komen door externe invloeden zoals bijvoorbeeld weersinvloeden, (UV straling van de zon, zure regen) maar ook schoonmaakmiddelen drogen uw handen enorm uit. Droge, schrale en pijnlijke handen met zelfs soms kloven tot gevolg. Maar ook interne invloeden zorgen ervoor dat handen pijnlijk zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eczeem of reuma. Niet alleen zijn de handen pijnlijk, maar een van uw belangrijkste visitekaartjes ziet er onverzorgd uit. Daar is wat aan te doen! 

Waar uit bestaat een paraffinebad?
Eerst krijgen uw handen een heerlijke scrub (peeling) dit om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème die na het scrubben op de huid wordt aangebracht beter in de huid opgenomen worden. Nu gaan de handen één voor één in het warme paraffinebad. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 10 á 15 minuten inwerken. 

Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende aandoeningen zoals winterhanden of reumatische klachten.

Paraffine


Paraffinebad (alleen tijdens een pedicure- of schoonheidsbehandeling)

€ 12,75