Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Shellac 

Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. Shellac biedt je de keuze uit meer dan 50 fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2-4 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. 

Natuurlijk kunnen de nagels ook naturel verstevigd worden, dan krijg je alleen een mooie hoogglans. Ook een mooie french manicure hoort tot de mogelijkheden en op de teennagels ziet het er ook fantastisch uit.


De voordelen van Shellac:

  • behandeling van slechts 30 minuten
  • direct droge en verstevigde nagels
  • prachtige kleuren
  • superglanzende nagels: 2-4 weken lang
  • supersnelle verwijdering: in 8 minuten, zonder vijlen!
  • nooit meer beschadigde, zwakke of doffe nagels

Aanbrengen van Shellac

Shellac breng je aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in                8 minuten! Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 2-4 weken lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

In de salon

Uw styliste zal de Shellac veilig en snel verwijderen met remover wraps die enkel de nagel bedekken en CND Offly Fast Replenishing Remover bevatten. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt. Na 8 minuten worden de wraps verwijdert en zullen eventuele restjes zachtjes van de nagels worden gehaald met een bokkenpootje. Uw nagels zijn nu weer klaar voor een nieuwe kleur!

Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!  

Thuis

U kunt ook zelf uw Shellac verwijderen met de speciale remover kit van CND. Deze "CND SHELLAC Removal & Care" kit bevat alle benodigdheden om twee complete CND SHELLAC behandelingen te verwijderen. Tevens bevat deze kit de award winnende SOLAROIL van CND. Dit product kunt u zowel aanbrengen over uw gehele nagels tijdens het dragen van SHELLAC als wanneer de SHELLAC verwijderd is. SOLAROIL zorgt voor een diepe hydratatie, zachte nagelriemen en houdt de SHELLAC soepel en flexibel. Inhoud Removal & Care kit: 20 CND Remover Wraps, CND Offly Fast Replenishing Remover 59 ml, SOLAROIL 3.7 ml en een orangewood stick. De kit is verkrijgbaar in de salon voor € 14,95.

Verwijder uw Shellac nooit door het er zelf vanaf te trekken of eraf te vijlen! Hiermee brengt u schade aan uw natuurlijke nagel.

Afhalen van Shellac

Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. 

Naar de prijslijst >