Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Pure Harmony treatment
Evenwicht voor lichaam en geest!

Bezinnen, zich tijd voor zichzelf nemen en gewoon even de boel de boel laten. Een goed boek lezen, een yogatraining bezoeken, mediteren of gewoon genieten van een heet kopje thee... Vaak zijn het de kleine dingen in het leven, die ons lichaam en geest weer in evenwicht brengen en ons laten ontsnappen uit het hectische alledaagse leven.

Sinds bijna 5.000 jaar wordt in het oude China en Japan groene thee gewaardeerd als één van de belangrijkste geneeskrachtige planten ter wereld

De behandelingswereld van PURE HARMONY is als een korte vakantie voor uw lichaam: nieuwe levensgeesten worden opgewekt, lichaam en geest kunnen weer nieuwe energie tanken voor de komende uitdagingen in het alledaagse leven.


Bodyscrub en Pakking 

Heerlijk ontspannen

Een lichaamsbehandeling om bij weg te dromen. Ontspannen genieten van de lichaamsscrub welke de dode huidcellen laat verdwijnen, de huid zal hierdoor super glad aanvoelen . Daarna zorgt de pakking, met voedende bestanddelen, dat de huid verzorgd wordt. Dit is een perfecte behandeling om de stress van alle dag te vergeten. Ga je op vakantie naar de zon?  Je zult merken dat je mooier en dieper bruin zult worden.

Wat houdt deze behandeling in?

Deze bodyscrub en pakking geeft het lichaam nieuwe energie en verstevigt de huid. Het resultaat is direct na de behandeling merkbaar. Het is een ware verwennerij voor lichaam en geest.

De bodyscrub verwijderd dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding. Doordat de dode huidcellen zijn verwijderd voelt de huid gladder aan.  De doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en nieuwe werkstoffen beter opgenomen worden.

De pakking wordt aangebracht door de schoonheidsspecialiste en daarna gewikkeld in folie. Je gaat heerlijk relaxen onder een warme deken. De werkstoffen in de pakking zorgen voor een versteviging van de huid en geven meer energie, tevens vindt er ontslakking plaats door de ontstane warmte. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u ontspannen door middel van een korte voetmassage of een hoofdhuid, gezicht, decolleté schouder/nek,  of een korte gezichtsbehandeling. Na 20 minuten is het masker ingetrokken en wordt de pakking verwijderd. Je zult je herboren voelen. Tot slot wordt je huid ingewreven met een voedende bodycreme en je huid voelt zijdezacht aan. 

Bekijk de prijslijst >