Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Shellac

Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. Shellac biedt je de keuze uit meer dan 50 fenomenale kleuren, welke gegarandeerd op je voeten 6 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. 

Ook een mooie french pedicure hoort tot de mogelijkheden op de teennagels.

De voordelen van Shellac:

  • behandeling van slechts 30 minuten
  • direct droge en verstevigde nagels
  • prachtige kleuren
  • superglanzende nagels: 6 weken lang
  • supersnelle verwijdering: in 8 minuten, zonder vijlen!
  • nooit meer beschadigde, zwakke of doffe nagels

 

Aanbrengen van Shellac
Shellac breng je aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in                8 minuten! Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? Zes weken lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

Afhalen van Shellac
Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!  


Naar de prijslijst >