Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Online afspraak maken

LET OP: Door ons ruime aanbod aan behandelingen, zou het onoverzichtelijk worden om alle behandelingen online te plaatsen. Mocht uw behandeling er niet tussen staan dan raden we je aan om tijd in te boeken door te kiezen voor overige behandelingen. Vervolgens kun je bij opmerkingen aangeven wat jouw wensen zijn of voorkeur van behandeling.

Bij vragen kun je ons bellen op 0499-323304. Mochten wij in de gelegenheid zijn, dan krijg je ons aan de telefoon. Anders kun je de voicemail inspreken. Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Afspraak afzeggen? 

Indien je jouw ingeboekte afspraak wilt afzeggen, kan dit kosteloos tot 48 uur van te voren. Zeg je korter dan 48 uur van te voren af, dan is onze ruimte leeg en onze tijd verloren. Wij zijn dan genoodzaakt 50% van de ingeboekte behandeling in rekening te brengen. Indien je korter dan 24 uur van te voren afzegt, dan zij wij genoodzaakt om 100% van de ingeboekte behandeling in rekening te brengen incl. een chocolade reep van Tony's Chocolonely Puur 70%! Tenzij je vervanging regelt, dan is het annuleren geheel kosteloos.