Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Jeugdbehandeling tot 16 jaar
behandeling, plus voorlichting over voeding, hygiëne en thuisverzorging.

Jongeren kunnen last krijgen van een vette huid of juist het tegenovergestelde een droge schilferige huid.

Het reinigen van de huid is heel belangrijk, vooral als je huid wat vet gaat worden, dit vetter worden van de huid gebeurt meestal onder invloed van hormonen. Het is heel belangrijk dat er geen agressieve reinigingsproducten worden gebruikt, omdat deze de huid erg uitdrogen en hierdoor de natuurlijke beschermlaag van de huid verdwijnt. Goede reinigingsproducten reinigen de huid niet alleen, maar verzorgen ook.

Vaak beginnen de mee-eters (comedonen) op voorhoofd, neus en kin, omdat deze delen van de huid wat vetter zijn. Vaak zie je dan zwarte puntjes, de black-heads, dit zijn open comedonen, ze liggen oppervlakkig en worden vaak geen puistjes. Deze comedo is zwart door aanwezigheid van melanine=pigmentstof. Ze kunnen wel steeds groter worden, doordat het talg niet kan wegvloeien over de huid.

Dan zijn er ook nog de white-heads, dit zijn gesloten comedonen, deze liggen dieper in de huid en kunnen veel eerder een puist(je) worden door afsluiting van de opperhuid. Vaak zie je deze comedonen niet, maar voel je ze wel onder de huid zitten.

Bij de jeugdbehandeling worden deze comedonen verwijderd en voorkom je dat het erger wordt! Puistjes kan je nooit helemaal voorkomen, maar door een goede reiniging en verzorging ziet je huid er wel beter uit.

Een droge huid is ook belangrijk om te verzorgen, met een goed reinigingsprodukt, want ook voor dit huidtype geldt; als het te agressief gereinigd wordt, raakt het steeds meer geïrriteerd en droogt juist daardoor nog meer uit, waardoor klachten zoals schilfers en jeuk ontstaan.

De Jeugdbehandeling in de salon

De huid word gereinigd, daarna volgt een peeling, het verwijderen van comedonen of andere onzuiverheden en een masker. De behandeling duurt ongeveer een half uur. Deze behandeling wordt gegeven met de producten van JANSSEN Cosmetics

Deze behandeling is bedoeld om advies te geven over het behandelen van de huid met beginnende puistjes, mocht er sprake zijn van acné, dan is het aan te bevelen om de huid te verbeteren met de behandeling speciaal voor acné.