. . .     Bij Beauty Instituut Synergy Care bestaat de luxe voor het "Alles onder één dak concept"    . . . 

 U vindt hier bijna alles wat te maken heeft met uw schoonheid en ontspanning!

Kennismaking

De behoefte om voor een gezichtsbehandeling te kiezen zijn voor iedereen verschillend, er kunnen huidproblemen zijn, misschien last van pigmentvlekken, of de eerste rimpeltjes ontstaan terwijl je die nog niet had verwacht! Je merkt dat de huid verandert en wilt advies over het verzorgen van de huid of juist zorgen dat je huid blijft stralen. Of je hebt gewoon simpel behoefte aan een beetje tijd voor jezelf en ontspanning, met als extraatje een mooie stralende huid.

Voor al deze wensen is er de kennismakingsbehandeling, je maakt kennis met de salon, en hoe de producten aanvoelen op de huid.

Er wordt gestart met een intake gesprek, zodat de wensen duidelijk worden, in combinatie met een huidanalyse, zodat de conditie van de huid bepaald wordt. Aan de hand van deze gegevens en wensen volgt er een gezichtsbehandeling, die bestaat uit reiniging, epileren, peeling, crememasker, massage van hoofdhuid/decollette/schoudernek/gezicht, dag/nachtverzorging. En je gaat naar huis met advies en een stralende huid!

De kennismakingsbehandeling is € 69,00, maar bij aanschaf van minimaal 3 huidverzorgingsproducten
ontvang je € 50,00 korting!

voorwaarden kennismakingsbehandeling:

  • je bent nog geen klant bij Beauty Instituut Synergy Care
  • je kunt eenmalig gebruik maken van deze kennismakingsbehandeling