Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Welkom bij Beauty Instituut Synergy Care

Sinds 2005 run ik Beauty Instituut Synergy Care. Door de jaren heen ben ik door het volgen van opleidingen en trainingen breed opgeleid binnen de schoonheidsbranche. Eind 2019 heb ik besloten mij te specialiseren in huidverbetering en permanente make-up. . Daarnaast werk ik samen met zelfstandig ondernemers die met hun behandelingen het aanbod van de salon verbreden. Ook is Synergy Care een opleidingsinstituut voor stagiaires in opleiding tot schoonheidsspecialiste.

De schoonheid van je gezicht is jouw visitekaartje. Daar het allerbeste uithalen is mijn passie. Als jij vol zelfvertrouwen en stralend de salon verlaat, is mijn missie geslaagd!

Door het continue volgen van diverse opleidingen en cursussen, zorg ik dat ik altijd up-to-date ben en op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid.Lynn Bolder
Eigenaresse vanaf 2005

Aanwezig op:

Maandag 9.00u-1.6.00u
Woensdag 9.00u-16.00u
Donderdag 9.00u-16.00u

Gespecialiseerd in:

  • permanente make-up wenkbrauwen, eyeliners
  • huidverbetering
  • acne-huid
  • IPL
  • visagie
Mary Walsh
Zelfstandig pedicure bij Synergy Care

Aanwezig op:

Woensdag 9.00u-13.00u

Donderdag 9.00u-17.00 u

Mijn naam is Mary Walsh, gediplomeerd pedicure. Voetzorg is een belangrijk element van wellness. U loopt vele kilometers in uw leven - uw voeten verdienen aandacht. U hoeft niet met klachten rond te lopen. Veel problemen zijn eenvoudig te verhelpen door een bezoek aan de pedicure.

Uw voeten zijn bij mij in goede, deskundige handen. Vanzelfsprekend houd ik mij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de voetverzorging.  Ook werk ik volgens de code van de voetverzorging van Provoet waar voorop staat dat men zorgvuldig en hygiënisch verantwoord te werk moet gaan.

Maak gerust een afspraak. Ik ben ieder donderdag in de salon aanwezig en ik help u graag.