Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Welkom bij Beauty Instituut Synergy Care

Sinds 2005 run ik Beauty Instituut Synergy Care. Door de jaren heen ben ik door het volgen van opleidingen en trainingen breed opgeleid binnen de schoonheidsbranche. Eind 2019 heb ik besloten mijn focus volledig te richten op huidverbetering en permanente make-up. Daarnaast werk ik samen met zelfstandig ondernemers die met hun behandelingen het aanbod van de salon verbreden. 

De schoonheid van je gezicht is jouw visitekaartje. Daar het allerbeste uithalen is mijn passie. Als jij vol zelfvertrouwen en stralend de salon verlaat, is mijn missie geslaagd!

Door het continue volgen van diverse opleidingen en cursussen, zorg ik dat ik altijd up-to-date ben en op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid.Lynn Bolder
Eigenaresse vanaf 2005

Aanwezig op:

Maandag 9.00u-17.00u
Dinsdag 9.00u-17.00u
Donderdag 9.00u-17.00u

Gespecialiseerd in:

  • permanente make-up wenkbrauwen, eyeliners
  • huidverbetering
  • acne-huid
  • IPL
  • visagie
Mary Walsh
Zelfstandig pedicure bij Synergy Care

Aanwezig op:

Dinsdag - 9:00 - 19:30 uur

Bekijk haar agenda onder kopje contact/ Afspraak maken

Mijn naam is Mary Walsh, gediplomeerd pedicure. Voetzorg is een belangrijk element van wellness. U loopt vele kilometers in uw leven - uw voeten verdienen aandacht. U hoeft niet met klachten rond te lopen. Veel problemen zijn eenvoudig te verhelpen door een bezoek aan de pedicure.

Uw voeten zijn bij mij in goede, deskundige handen. Vanzelfsprekend houd ik mij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de voetverzorging.  Ook werk ik volgens de code van de voetverzorging van Provoet waar voorop staat dat men zorgvuldig en hygiënisch verantwoord te werk moet gaan.

Maak gerust een afspraak

De Sonse Voetenvrouw

06 82695524 - desonsevoetenvrouw@gmail.com

 


Inge Kamp
Zelfstandig masseuse bij Synergy Care

Aanwezig op:
Maandag - 8:45 - 14:30 uur (Son en Breugel)

Hi, mijn naam is Inge en ik ben gediplomeerd masseuse.

Wil je even helemaal tot rust komen, boek dan een ontspanningsmassage of een hotstone massage. Ga je liever voor een stevigere massage dan kun je voor een sportmassage bij mij terecht. Daarnaast bied ik afslankmassage aan en binnenkort ook cosmetische bindweefselmassage.

Er wordt met aandacht gewerkt en ik luister naar jouw wens en lichaam. Voorafgaand aan de massage overleg ik altijd of er klachten zijn of dat je puur voor de ontspanning komt. Zo wordt de massage altijd op maat aangeboden.

Ik werk vanuit 2 locatie's, Son & Breugel en Best. Deze optie kun je selecteren in het online bookingsysteem.

In de toekomst zal ik ruimere openingstijden aan gaan bieden.

Bij vragen neem gerust contact met mij op of maak direct een afspraak.

Relaxte groet, Inge Kamp

06-24430720 - best-relax@hotmail.com