Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

Aquarel lips, zachte en volle lippen met kleur!

Met permanente make-up worden je lippen gedefinieerd, gevormd en verbeterd. De aquarel lip techniek geeft je lippen een natuurlijke, zachte en subtiele kleur die perfect past bij jouw individuele stijl en persoonlijkheid. Anders dan bij de full-lip techniek, is de aquarel techniek niet lipstick-dekkend. Het is licht transparant en oogt daardoor super naturel.

Je lippen zijn meer aanwezig, maar op een natuurlijke manier.

In de eerste weken kan de kleur nog wat donker zijn, maar dit verzacht tot de uiteindelijke kleur die je hebt gekozen. Er is veel keuze Aquarel lips blijft gemiddeld 2-4 jaar zitten.

Bekijk voor- en nazorg. 

De eerste week na de behandeling:

  • De lippen kunnen flink gezwollen zijn dit wordt geleidelijk minder. Na 24-48u is dit volledig verdwenen.
  • De lippen zijn sterk van kleur.
  • De zwelling wordt minder en de kleur wellicht iets donkerder.
  • De lippen vervellen.
  • De meeste velletjes zijn verdwenen en ook de kleur verdwijnt (bijna) volledig.
  • 3 weken na de behandeling is de kleur zoals deze hoort te zijn.


Het bovenstaande proces kan bij iedereen verschillen. De een vervelt al op dag 2 en bij de ander begint dit later. Hoe dan ook: de lippen gaan vervellen en moeten constant vettig gehouden worden!

Wanneer alle velletjes na deze fase verdwenen zijn kan de kleur van de permanente make-up verdwenen zijn of een beetje flets ogen. Het bovenste laagje van de huid is nu genezen, maar de onderliggende lagen hebben langer de tijd nodig. De komende weken zal de kleur telkens meer verschijnen.

Houd er rekening mee dat de resultaten erg variëren en verschillen per huid en hoe goed je de nazorg naleeft. Waar de een na de eerste behandeling al een mooi resultaat heeft, kan de ander 2-3 behandelingen nodig hebben om dit te behalen.


Bekijk wat je kunt doen voor- en na de behandeling

Bekijk de prijslijst >