Iedereen kan er prachtig uitzien, 

Synergy Care helpt u daarbij!

PMU Wenkbrauwen

Tegenwoordig ligt er veel focus op de wenkbrauwen. Je wenkbrauwen zijn dan ook heel bepalend voor je gezicht. Ze kunnen je een mooie zachte look geven of een sprekende oogopslag, maar verkeerde wenkbrauwen kunnen juist zorgen voor een strenge, verbaasde of vlakke look en dat wil niemand.

Veel dames vinden het mooi als ik de wenkbrauwen met make-up heb bijgewerkt, maar laten vervolgens weten dat het hun zelf niet lukt om dit toe te passen. De kleur is te donker, het penseeltje te vol, de vorm niet goed.. Laat maar! De make-up remover gaat erover en de producten werden opgeborgen: dit gaat me nooit lukken..

Nu kunnen we met permanente make-up ervoor zorgen dat je iedere dag wakker wordt met de perfecte wenkbrauwen! We kunnen de wenkbrauwen dikker, dunner, langer, korter maken en ook liften. Alles is mogelijk, als het maar bij je past.


Wat zijn Ombré Powder Brows?

Wenkbrauwen met een mooie overloop en een natuurlijke uitstraling

Met deze techniek krijgt de wenkbrauw een zachte, natuurlijke look. Op een heel subtiele wijze wordt er gepigmenteerd met een PMU apparaat. De aanzet van de wenkbrauw is luchtiger en naar de staart van de wenkbrauwen toe wordt deze voller waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd!


Waarom Ombré powder brows?


Geschikt voor alle huidtype

Droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Tevens zeer geschikt voor de rijpe huid.

Natuurlijke wenkbrauwen

Heel natuurlijk poedereffect door een zachte aanzet en donkere uiteinde.

Bijtekenen hoeft niet meer

Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen. Bijtekenen hoeft niet meer.


Geen beschadiging van de huid

Zelfs geen roodheid of zwelling. Je kunt dezelfde dag weer aan het werk.

Zeer goed toe te passen

Ook bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen. Ik beschik over de allernieuwste apparatuur en de beste pigmenten.

Gaat 1,5 tot 2 jaar mee

Tot 3x langer dan microblading. Na ongeveer 1 jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.


Werkwijze

Als je een afspraak inplant voor een behandeling met permanente make-up dan beginnen we altijd met het invullen van een gezondheidsverklaring. Vervolgens bespreken we samen je wensen en gaan we de wenkbrauwen eerst voortekenen om de perfecte vorm te bepalen. Pas als je hier 100% tevreden mee bent gaan we verder met de volgende stap: het kiezen van de juiste kleur. Hier geldt: het is makkelijker om in de toekomst de wenkbrauwen donkerder te maken dan andersom. Een wenkbrauw die te donker is zorgt namelijk voor een strenge blik.

Als we dit allemaal gedaan hebben dan kan de behandeling van start gaan.

Na afloop van de behandeling kan de huid wat rood zijn en lijken de wenkbrauwen erg donker, dit is helemaal normaal. In de eerste week komen er korstjes op de wenkbrauwen die langzaam gaan afvallen. Het lijkt dan vaak alsof er juist te weinig pigment is blijven zitten. Even geduld, het pigment is zich nog aan het ontwikkelen. Na 6-8 weken plannen we een nabehandeling in. Eventuele plekjes die minder goed gepakt hebben werken we dan bij en de wenkbrauwen worden verder geperfectioneerd.

Het is aan te raden om de wenkbrauwen na 1 tot 2 jaar bij te werken om de kleur mooi te houden, anders zullen deze langzaam vervagen.


Genezingsproces

Dag 1 - Wow, mijn nieuwe wenkbrauwen zijn geweldig!

Dag 2-5 - Nu zijn ze wel wat donker en breed..

Dag 5-10 - Oei! De korstjes beginnen af te vallen en de vorm is nu niet meer goed..

Dag 10-15 - Help! Mijn wenkbrauwen zijn weg! Volgens mij heeft het niet gepakt.

Dag 15-30 - De kleur komt terug, alleen nog wat onregelmatig.

Genezen na de 2e behandeling - Wow! Ik ben er helemaal blij mee!


Bekijk de prijslijst >