. . .     Bij Beauty Instituut Synergy Care bestaat de luxe voor het "Alles onder één dak concept"    . . . 

 U vindt hier bijna alles wat te maken heeft met uw schoonheid en ontspanning!

AHA Fruit Acid Strong Treatment

De huid heeft pigment nodig, om te beschermen tegen de zon. Maar teveel zon (natuurlijk en kunstmatig zoals de zonnebank), hormonale invloeden (zwangerschap, pilgebruik, overgang) of huid irritatie (wondjes, pukkeltjes of puistjes) kunnen leiden tot verkleuring van de huid. Dit komt omdat melanine niet gelijkmatig aan de huidcellen word afgegeven, en zo ontstaan er de vlekken aan de oppervlakte van de huid.

De pigmentcellen liggen oppervlakkig in de huid, in de onderste laag van de opperhuid, en worden zichtbaar in de opperhuidcellen. Pigmentvlekken ontstaan doordat het afgeven van pigment aan de opperhuidcellen niet meer gelijkmatig gebeurd en hierdoor pigment zich ophoopt. Hierdoor ontstaat er een vlekkerige bruine verkleuring van de huid.

Je kunt beter niet wachten tot er pigmentvlekken ontstaan, maar al vroeg aandacht besteden aan de gezondheid van de huid. Zonneschade wordt namelijk in de huid “opgeslagen”. In de jonge jaren opgeslagen schade kan op latere leeftijd problemen geven. Het gebruik van zonbescherming voor het gezicht is altijd aan te raden, zeker in de zomer, maar ook in de winter.

De tint van onze huid

Onze huidtint wordt allereerst bepaald door de dikte van de hoornlaag en de doorbloeding van de huid, en in de tweede plaats door de hoeveelheid en de verdeling van het huideigen pigment (melanine). Daarom is bij de behandeling om pigmentvlekken te verminderen het minstens net zo belangrijk om de doorbloeding te stimuleren en de hoornlaag dun te houden. Hierdoor wordt het algehele beeld van het gezicht, gezonder en stralender waardoor pigmentvlekken minder opvallen.

LOOkX Biopeel of Miracle peel kuur

Om pigmentvlekken te verminderen is het aan te raden om te starten met een LOOkX Bio peel of Miracle peel kuur. Deze bestaat uit 4 behandelingen in 4 weken en producten voor thuisgebruik. Het beste is om deze kuur 2 keer per jaar te doen. Daarnaast is het van belang om regelmatig in de salon te komen voor een behandeling en de producten te gebruiken om de pigmentvlekken blijvend te verminderen.

Hierbij is het wel van belang dat deze producten blijvend gebruikt worden. Stopt men met het gebruik van deze producten dan is de kans groot dat de pigmentophopingen weer terugkeren.

En zorg ervoor dat de huid niet teveel aan de zon wordt blootgesteld. Zon is niet altijd de oorzaak van pigmentvlekken, maar maakt het wel altijd erger.

AHA fruit Acid Strong Treatment

Een behandeling waar fruitzuren worden verwerkt in de reiniging, peeling en een professioneel masker.  Maakt poriën fijn(er) en is huid oplichtend. Egaliseert uw huidskleur per direct, waardoor uw huid er rustig, fris en egaler van kleur uitziet. Incl. Wet mask en hoofhuid-,schouder/nek en decollete massage.